Semerkant'tan Hastane Ziyareti

22 – 29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Semerkand Haftası faaliyetleri kapsamında Semerkand Akyazı Temsilciliği, Akyazı Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

Ziyarette hastanede yatmakta olan hastalara ve hastane çalışanlarına Semerkand Yayınlarından çıkan eserler ve çiçek hediye edildi. Ziyarete Akyazı Semerkand’ı temsilen Ali Karadayı, Mürsel Kodalak ve İbrahim Okur katıldı. Hastane Baş Hekimi Savaş Taşkıran ve Hastane Müdürü Abdullah Yıldırım ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Ayrıca Semerkand Haftası Kapsamında 24 Mayıs Cuma günü Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii yanında Cuma Namazına müteakiben Semerkand pilavı ikramı ve 25 Mayıs Cumartesi günü ise Akyazı Belediyesi Sarıçizmeli Aile Çay Bahçesi’nde ‘’Uyuşturucu ve Gençlik’’ konulu bir konferans verilecektir.

22 May 2013 - 17:03 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.