Selman Demirtaş :Mısır üreticileri mağdur ediliyor

Saadet Partisi Akyazı İlçe teşkilatı mısır üreticisinin mağduriyeti ile alakalı basın açıklaması yaptı. Başkan Demirtaş Sanayici ve Tüccar kadar Çiftçinin yanındada olun dedi..

Saadet Partisi Akyazı ilçe başkanı Selman Demirtaş Tarım bakanlığınca 2016 yılı 14 rutubet mısır fiyatı ton başına 740 lira olarak belirlenmesine rağmen ilimizde TMO nun destekleme alımı yapmaması nedeni ile üretici tüccarın insafına terk edilerek mağdur edilmektedir.

Demirtaş 30 rutubet mısırın fiyatı 580 tl olması gerekirken TMO nun alım yapmaması nedeni ile fiyat piyasada 500 tl ye kadar düşmüştür. Yıllardır ilimizde TMO tarafından alım yapılmaması nedeni ile aynı mağduriyet yaşanmaktadır.

Başkan Demirtaş Buradan ilgililere sesleniyoruz. TMO nun alım yapmama nedeni nedir? Kim yada kimler alım yapılmasına engel olmaktadır?. Bu ilin vekilleri seçilmişleri göz göre göre her yıl tekrar eden bu mağduriyetle neden alakadar olmamakta, sorunun çözümü için girişimde bulunmamaktadır.?

Saadet Partisi Akyazı ilçe başkanı Selman Demirtaş Mısır üreticisini mağdur eden bu uygulama ile alakalı ilgileri göreve davet ediyoruz. Her fırsatta millet iradesi vurgusu yapanların ellerindeki yetkiyi millet lehine kullanmalarını talep ediyoruz dedi.

25 Eyl 2016 - 17:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ahmet - 15 072016 düşünceleriniz nedir mısır fiatı ayarlanır vatan elden gidiyordu mısır 3000 olsa nolurdu başkan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 17:16