Sel Uyarısı

Çarşamba günü başlayacak sağnak yağışlar öncesinde ilimizinde aralarında bulunduğu 5 il için uyarı verildi

Çarşamba günü başlayacak sağnak yağışlar öncesinde ilimizinde aralarında bulunduğu 5 il için uyarı verildi CNN Türk Hava Durumu Editörü Bünyamin Sürmeli, Marmara'yı etkisi altına alan şiddetli yağışların yarın da artarak devam edeceğini söyleyerek aralarında ilimizde bulunduğu 5 il için uyarı yaptı İşte Bünyamin Sürmeli'nin yorumu: "Mevcut yağışlara bu gece yenisi ekleniyor. Bugünkü yağışlar Avrupa Yakasını ve Batı Trakya'yı etkiledi ancak yarınkiler tam tersine İstanbul'un Anadolu Yakası'nı ve Marmara'nın doğusunu etkisi altına alacak. Yarın ki yağış bugünkünden şiddetli olacak ve İstanbul ve çevre iller için daha tehlikeli olacak. İ stanbul'un Anadolu Yakası ile Marmara'nın doğusu, Adapazarı, İzmit, Yalova'da etkili olacak şiddetli yağış, Düzce'ye ulaşacak. Bu yağışın etkileri Eskişehir hatta Ege'de bile hissedilecek. Şiddetli yağış Perşembe günü durulsa da Cuma günü yeni bir yağışlı hava dalgası gelecek"

08 Eyl 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.