Şekerbank Çiftçi Müşterileriyle İftarda Bir Araya Geldi

Tarım bankacılığı pazarlama müdürlüğü Şekerbank Çifti müşterileri ve Akyazı’da tarım sektöründe önemli pay sahibi olan kişiler ile iftarda bir araya geldi.

Tarım Bankacılığı ve Pazarlama Müdürlüğü Şekerbank T.A.Ş. Akyazı Şubesi olarak 25.06.2015 Perşembe günü Akyazı Şerefiye Dereağzı Tesislerinde düzenlenen Iftar Yemeği organizasyonuna özellikle Akyazı'nın tarım sektöründe önemli pay sahibi olan kurum ve şahısları katıldılar.

Şekerbank T.A.Ş. Akyazı Şubesi'nin Şube Müdürü Bilge Kağan Barbaros beraberinde Şube yetkilileri Gülşah Kapar, Nilüfer Karaağaç ve Yalçın Pehlivan katılımı ile temsil edildiği organizasyona Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Akyazı Ticaret Odası Başkanı Zafer Şinasi Bayraktar, Akyazı İlçe Tarım Müdürü Murat Özer, Akyazı Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Kurt, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Akyazı Satış Mağazası  yetkilileri, Akyazı’nın tarım sektöründe söz sahibi çeşitli değerli firmaları, köy muhtarları, yerel basın ve Şekerbank'ın 61 yıllık tarihinin değişmez değerlerinden olan kıymetli çiftçi müşterileri iştirak ederek, Şekerbank Tarım Bankacılığı Iftar Programını katıldılar

İftar yemeği sırasında Şekerbank T.A.Ş.'nin "Aile Çiftçiliği"ne ve tarıma desteğine vurgu yapıldıktan sonra Şekerbank T.A.Ş.Akyazı Şubesi yetkilileri, eski Ramazan adetlerinden olan ve günümüzde unutulmaya yüz tutmuş "Diş Kirası" hediyelerini katılımcılara takdim ederek ve katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ederek iftar programlarını sonlandırdılar.

Şekerbank T.A.Ş. Akyazı Şubesi'nin diğer personelleri ise iftar sonrasında eş zamanlı olarak Akyazı'nın Osmanbey, Kumköprü,Topağaç,Puna,Düzyazı  Köylerinde köy kahvelerinde çiftçileri ziyaret ederek çiftçilere "Bugün Çaylar Şekerbank'tan" diyerek Banka'nın çiftçinin yanında olduğu yaklaşımını ve tarım bankacılığı konusundaki 61 yıllık deneyimine vurgu yaparak , Banka'nın ürün ve hizmetlerinden bahsederek çiftçilerimizin sohbetlerine iştirak ettiler.

Umut Haşim ÇOBAN

26 Haz 2015 - 17:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

KöylümematiköylüÇiftçi - Bu resimlerde görülen çiftçi arkadaşlar sanki ziraat odalarının ilçe tarımın kadrolu çiftçileri gibi her toplantıda yemekte gezide ne bileyim her yerde onlar başka çiftçi yok mu Akyazı da ne bileyim vardır diye düşünüyorum...yine de ALLAH kabul etsin.ye babam ye otuz yıldır yiyorlar hep aynı yüzler ne cifcisi cifciye ne gerek aga babalar varyaprotokole yemek yedirmişler ,çiftçiyede köy kahvesinde çay içirmişler.

haberin başlığı hatalı bence.Hani çiftçiller nerde göremedimde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 17:21