Şehit ve Gazi Aileleri Kaymakamlık İftarında Buluştu

Kaymakam Kalaylı Şehit Aileleri, Gaziler ve Ailelerine Kılıçoğlu düğün salonunda iftar yemeği verdi.

c285b78a2687c954daadf703a6e8c4c4.jpg
d6e3cdc3902f79913e765883a2c2ce56.jpg
+28
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’da Kaymakamın başkanlığında oluşan ve Belediye, Oda başkanları ve İlçe Müftüsünün katıldığı toplantıda alınan karar gereği Ramazan ayı nedeniyle şehit ve gazi ailelerine, ihtiyaç sahibi ailelere ve yetim çocuklara verilmesi planlanan iftar yemeğinin ikincisi Kılıçoğlu’nda Kaymakamlık Şehit ve Gazi Ailelerine yönelik iftar yemeğini verdi.

İftar sonrası konuşan Kaymakam Kalaylı ve Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Gazilerimize minnettarız. Şehitlerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz dediler ve iftar yemeğine katılanlara teşekkür ettiler.

Kılıçoğlu düğün salonunda gerçekleşen ve Kaymakam Ömer Kalaylı’nın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Vali yardımcısı Erdoğan Ülker, Sosyal Politikalar ve Aile Bakanlığı İl Müdürü Mutlu Işıksu, belediye başkanı Hasan Akcan ve Akyazı protokolü ile şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Haber: Hacı İbrahim Aydın

07 Haz 2017 - 11:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.