İlk kez saat 10.39'da yayına verdiğimiz 'Şehirde ünlü inşaat firmasına terör baskını' haberimizi kaynağından ve derlenen son bilgilerle yeniden yayına veriyoruz
Aziz GÜVENER'in haberi
MEDYABAR.COM:-
SAKARYA Cumhuriyet Başsavciligi'nca yürütülen "Paralel Devlet Yapilanmasi" na finansal destekte bulundugu iddia edilen 2 firmaya ve mali müşavirlerinin bürolarina baskin yapilarak, evraklari incelemeye alindi.
Alınan bilgilere göre Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında sabah saatlerinde beraberlerinde vergi dairesinden görevlilerle birlikte Adapazarı şehir merkezinde bulunan ünlü bir inşaat firması ile Arifiyede bulunan bir büro malzemeleri üretimi yapan firmaya eş zamanlı olarak baskın yaptı.
Çevik kuvvet ekiplerinin de bulunduğu baskın sırasında iki firmanın merkezlerindeki evraklar ile tespit edilen mali müşavirlik bürolarında da arama yapıldı ve buradaki evraklara el konuldu. Soruşturma kapsamında ünlü inşaat firlasının mali müşavir Ç.Ç'nin Yenicami'deki bürosunda aramalar yapıldı. Soruşturmayla ilgili olarak henüz bir açıklama yapılmazken kapsamında yeni baskınların gelebileceği belirtildi.