Sefer ve Ayşe Mutluluğa Evet Dedi

Akyazı’nın tanınmış ailelerinden Çokal ailesinde hafta sonu mutlu bir telaş vardı.

Konuralp İlkokulundan emekli öğretmen Hasan ve Fatma Çokal çiftinin yakışıklı delikanlısı tarih öğretmeni Sefer Çokal gönlünü kaptırdığı ayni okuldaki mesai arkadaşı Edebiyat öğretmeni Ayşe Yazar’la muhteşem bir düğün töreni sonunda dünya evine girdiler. Kaynarca Lisesinde öğretmen olarak görev yapan genç çiftlerin düğün törenlerine Akyazı, Kaynarca ve Bursa’dan  kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Düzcanlar  düğün salonuna kalabalık bir konvoy eşliğinde gelen genç çiftler  danslarını yaptıktan sonra pastalar kesildi, ardından takı merasimi yapıldı. Daha sonra dilek tutarak Çin fenerlerini uçuran genç çift sahnede çalan hareketli müzikle eğlenen arkadaşlarına eşlik ettiler. Aileler Artvin kökenli olunca gece boyunca Artvin yöresi oyunları oynandı. Gecenin sonunda Sefer ve Ayşe Çokal çifti Kaynarca’daki yeni yuvalarına gitmek üzere Akyazı’dan ayrıldılar.

27 Ağu 2013 - 12:45 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.