Sedat Demirkan cinayetinde tutuklama!.. İşte olayın sebebi...

Orhan Camii Meydanında hasmını bıçaklayarak öldüren S.K tutuklandı. Olayın perde arkası da ortaya çıktı...

MEDYABAR.COM - 
Adapazarı Orhan Camii meydanında Cumartesi günü 14.00 sularında yaşanan olayda 56 yaşındaki S.K, aralarında husumet bulunan Sedat Demirkan'ı (45) bir süre tartıştıktan sonra bıçakladı.

 

Hastaneye kaldırına Sedat Demirkan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Katil zanlısı S.K ise olay yerine yakın bulunan İl Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürlerince yakalandı.

 

Sedat Demirkıran bugün Akyazı'da son yolculuğuna uğurlanırken, katil zanoısı S.K de emniyetteki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.

 

Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemece tutuklanan S.K cezaevine gönderildi.

 

OLAYIN PERDE ARKASI 

Cinayetle biten olayın perde arkası da ortaya çıktı.


Medyabar.com editörlerinin edindiği bilgiye göre; Akyazılı Demirkıran ailesi ile Adapazarı'nda yaşayan S.K'nın aileleri 6 ay önce kız alıp verme olayı yüzünden büyük bir kavga yaşadı.

 

Bu kavganın yankıları iki ailede de devam ederken, Cumartesi günü şehir merkezinde karşılaşan Sedat Demirkıran ve S.K bu yüzden tartıştı.

 

Tartışma kavgaya dönerken, S.K yanındaki bıçakla Demirkıran'ı bacağı ve göğsünün sol tarafından bıçakladı.

29 Eki 2017 - 17:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Gamze - Kavganın sebebi bu yazdığıniz değil yalan haber

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ekim 17:51