SEDAŞ’tan haberimize cevap geldi

www.akyazi.net internet haber sitemizde bugün yayınlanan ‘’SEDAŞ’tan Ölüme Davetiye’’başlıklı haberimize SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü cevap verdi. Konu ile ilgileniyoruz yarın Pano değişecektir denildi.

İŞTE SEDAŞ’IN SİTEMİZE GÖNDERMİŞ OLDUĞI YAZI

Akyazi.Net Akyazı Haber Sitesi

Alaattin Onur

28.01.2016 Sayın Alaattin Onur,

28 Ocak Perşembe günü akyazi.net haber sitenizde “Sedaş’tan ölüme davetiye” başlığıyla kaleme alınan yazıyı okuduk. Konuyla ilgili sizi aydınlatmak isteriz.

Akyazı Küçük Sanayi Sitesi’ndeki söz konusu elektrik panosunun yerinde incelenmesi sağlandı. An itibariyle pano kapağına müdahale edilerek gerekli iş sağlığı ve güvenliği önlemleri alınmakta olup, yarın elektrik panosunun tamamen değişimi gerçekleştirilecektir. Değişimle ilgili bilgiler tarafımızdan yarın sizinle tekrar paylaşılacaktır.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü

İlgili Haber İçin Tıklayınız...

28 Oca 2016 - 17:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

yalan sedaşİZZET - Editör:Aynı İP ile aynı habere birden çok ve hakaret içeren yorumlar yaptığınızdan yorumlarınızın tamamı yayınlanmamıştır.ELEKTRİK FİYATLARI NEDEN ARTTI. SAKIN BUNU HABER YAPMAYIN. BU KADAR ZAM OLUR MU? NASILSA KOYUNLAR SUSKUN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ocak 17:43