Sebi Çocuk Mağazası Dualarla Açıldı

Ömercikler Mahallesi Necati Temel Caddesinde yapımı biten Sebi Çocuk bugün saat 14:00’da açıldı.

1a144dbe6738e098bbe2a0f2eb068a1d.jpg
6e198d96d79e83852e0dc99224382b77.jpg
+13
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Ömercikler Mahallesi Necati Temel Caddesinde Ekrem Ocak’a ait Sebi Çocuk isimli işyeri hizmete açıldı. “SEBİ ÇOCUK” ismiyle çocuklara hitap eden işyeri Kaymakam Ömer Kalaylı ve Belediye başkanı Hasan Akcan tarafından kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Açılış dua ile başlarken Kaymakam Kalaylı ve belediye başkanı Hasan Akcan bir konuşma yaptılar. Kalaylı; yeni açılan işyeri için Ekrem Ocak’a bereketli ve bol kazançlar dilerken belediye başkanı Akcan’da “Açılışını yaptığımız yeni işyerinde hayırlı olmasını dilerim, dedi.

Açılışa İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Ak parti İlçe başkanı Fevzi Bora ve çok sayıda davetli katıldı.

Sebi Çocukta; Tulum, Zıbın,Pijama takımı, Hastane çıkışı, Battaniye, Havlu, Bebek Ayakkabısı, Elbise, Takım Abiye, Pantolon, Çorap, Bandana, Bere, Beşik, Bebek Arabası, Beşik, Bebek arabası, yun parkı, Oto koltuk, Ana kucağı, Ana kucağı seti, Alt açma, Müzikli bebe yastığı, ve Patik bulunur.

Ayrıca Bebekler için mevlit ve kına kıyafetleri, Önlük, Salıncak, Zıp zıp, Et bebek, Slopet (bahçıvan takım), hırka, yelek, mama sandalyesi ve bebek bakım seti vardır.

Adres: Ömercikler Mahallesi Necati Temel caddesi no:17/B

26 May 2017 - 17:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.