SBS'de Mutlu Bekleyiş

Sbs sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih maratonu büyük bir hızla başladı

Eğitim ve öğretime ciddi katkıları bulunan ve her zamanda ilçede eğitimin ilerlemesi hususunda gerek öğrenciler ile birebir diyalog kuran gerekse de öğrencilere sınavların sonuçlarının açıklanmasının ardından hediyeler vererek moral ve motivasyon veren  Akyazı Belediye Başkan Yaşar Yazıcı da ilçemizde eğitim ve kültür anlamında büyük bir boşluğu dolduran Bilgi ve kültür Evinin sbs sınavına giren 108 çocuğunun mutlu sonucunu bekleyenlerden.

Başkan Yaşar Yazıcı “Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak tüm ilçemiz de mevcut bulunan 1400 tane  8. Sınıf öğrencisini biri geçmiş yıl diğerleri en kaliteli yayınlardan oluşan belli aralıklara yaptığımız 5(beş) adet denemenin sınav tecrübesi açısından faydalı olduğunu düşünüyorum ve olumlu etkilerini de gözlemekteyim. Bazı kardeşlerim neden eğitimle bu kadar yakından ilgilendiğimi eleştirirler ve ben de onlara hep şöyle derim “ Eğitim demek, gençlik demek; gelecek demek,  bu anlamda geleceğinle ve gençliğinle ilgilenmemek en büyük boşvermişliktir “  biz her zaman çağdaş kültürlü, topluma ve geleceğe ülkesine vatanına faydalı bireyler yetiştirme hedefinde olduk gençlerimizin eğitimini ilerletme noktasında üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız ” dedi

Öte yandan Akyazı Belediyesi Bilgi ve kültür evi yetkilileri yaptıkları açıklamada “ Her yıl öğrencilerimize daha da verimli eğitimler vermeye çalışıyor, modern eğitim cihazlarımız ve konusunda uzman ekibimizle eğitim çıtamızı da başarı oranımızı da yükseltiyoruz. dolayısı ile    bu yıl Sbs sınavına katılan öğrencilerimizden beklentilerimiz geçtiğimiz yıllardan daha da fazla.  108 öğrencimiz bu yıl ki   Sbs sınavına katıldı ve  bunlardan 102 öğrenci’nin geçen yılki istatistiklere bakılarak  ilimizde bulunan Anadolu liselerine yerleşeceğini umut ediyoruz” dediler.

17 Tem 2013 - 12:15 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.