SATSO Türk Müziği konserinde 5 Akyazılı

Geçtiğimi günlerde gerçekleşen Kısa adı SATSO olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Türk Müziği topluluğunun Sakarya Üniversitesi kongre merkezi salonunda verdiği şahane konserde 5 Akyazılı tanıdık isimde yer aldı

Kısa adı SATSO olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Türk Müziği topluluğunun geçtiğimiz Perşembe günü Sakarya Üniversitesi kongre merkezi salonunda verdiği şahane konserin büyük beğeni kazanması ve izleyenleri mest etmesinin ardından gözler bu topluluğun bundan sonraki konserlerinin ne zaman olacağına çevrildi.

Konserin Sakarya’nın kurtuluşunun yıl dönümüne rastlaması ve TRT’nin güzel sesli sanatçılarından elif Güreşçi’nin de konuk sanatçı olarak gecede yer alması ile verilen konser izleyenlere büyük keyif verdi.

Sakarya Üniversitesi Konservatuarı Öğretim Üyesi Hamdi İtil’in yönetiminde başarılı bir sunum gösteren 40 kişiden oluşan Türk Müziği topluluğu  kadrosunda 5 de Akyazı’lı korist yer aldı. Bizim Akyazı İnternet Haber sitesi genel yayın yönetmeni Kenan Certel, İkiz kardeşler Sema ve Semra Kara, Altındereli inşaat ustası Temel Yavuz ve İbrahim Kır muhteşem konsere güzel seslere katkı vererek Akyazı’yı başarı ile temsil ettiler.

10 yıl önce zamanın SATSO başkanı Erol Öztürk tarafından kurulan Amatör bir topluluk olarak kurulan ve bu güne kadar sayısız konser veren topluluk artık rüştünü ispatlamış güzel sesli koristleri ile oldukça başarılı konserlere imza atmaya başladı.

Muhteşem konser SATSO’un yeni ve eski Başkanları Akgün Altuğ ve Erol Öztürk Şef Hamdi itil ve Misafir Sanatçı Elif Güreşçi’ye birer çiçek taktim ettiler.

SATSO başkanı Akgün Altuğ, Eski Başkanlardan iş adamı Erol Öztürk, Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Sertaç Kesler, Sakarya Üniversitesi Rektör yardımcısı Musa Eker, SATSO yönetim Kurulu üyeleri ve salonu tıklım tıklım dolduran müzikseverler yaklaşık 2 buçuk saat sürn konserin sonunda alkış tutarak en çok beğendikleri bir parçanın tekrarlamasını istedi.

25 Haz 2018 - 18:48 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.