Saski'den göz boyama çalışması

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahalle sakinlerinin en fazla şikayet ettiği kurum SASKİ ve kendilerine hizmet getirmemekte ısrarcı olan Akyazı Belediyesidir.

saski-001.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Alt yapı çalışmaları nedeniyle yaklaşık olarak 5 yıldan fazla bir zamandır SASKİ çalışmalarından ötürü büyük sıkıntı yaşamakta olan Kuzuluk Mahalle sakinleri, bu çalışmaların bir türlü tamamlanamıyor olmasından dolayı da SASKİ’ye adeta ateş püskürüyorlar.

Alt yapı çalışmaları yüzünden uzun zamandan beri yollarının çok bozuk olduğunu, açık havalarda tozdan yağışlı havalarda da çamurdan bir türlü kendilerini kurtaramadıklarını söyleyen Mahalle sakinlerinin bir başka kızgınlığı ise SASKİ yöneticilerinin Sakarya’da su çeşmeden içilir açıklamaları. SASKİ yöneticilerini Kuzuluk Mahallesine davet eden sakinler açıklamayı yapan yöneticilerin evlerindeki çeşmeden akmakta olan suyu içmelerini istiyorlar. Çeşmelerinden akmakta olan suyu bırakın içmeyi bulaşık bile yıkanamayacak kadar bozuk olduğunda ısrarcı olan Kuzuluk Mahalle sakinleri SASKİ yöneticilerini yaptığı açıklamayı aldatmaca olarak değerlendiriyorlar.

Akyazı Belediyesinden de şikayet eden Kuzuluk Mahalle sakinleri, Belediyenin kendilerine hizmet getirmemekte ısrarcı olduğunu söyleyerek bu durum şikayetlerinin ana sebeplerinden biri olarak gösteriyorlar.  Mahalle sakinleri her ay yapılan Meclis toplantısında Kuzuluk Mahallesine ait yerlerin satıldığını ya da kiralandığını söyleyerek, hiç olmazsa bize ait olan yerlerden elde edilen gelirlerin küçük bir kısmını bizim için harcamaları gerekmiyor mu? diye sormayı da ihmal etmiyorlar.

Mahalli seçimin yaklaşmakta olduğu şu günlerde gerek SASKİ’nin ve gerekse Akyazı Belediyesinin Kuzuluk Mahallesinde başlattıkları yolları yamama ve yaya yollarının yapımı gibi çalışmaları da göz boyama şeklinde değerlendirdiklerini söylüyorlar.

Niyetimiz bize hizmet etmeyen, sürekli olarak bize eziyet çektiren ve sıkıntı yaşatanları biz unutmuyoruz. Bunu 31 Mart 2019 günü yapılacak olan seçimlerde sandığa yansıtmaya niyetliyiz şeklinde aç ıklamalar yaparak konunun üzerinde hassasiyetle durduklarını anlatmaya çalışıyorlar.

20 Eki 2018 - 11:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.