SASKİ ekipleri kafatası buldu!

Karasu İlçesinin Aziziye Mahallesinde SASKİye iş yapan müteahit firma çalışanları tarafından yürütülen alt yapı çalışması sırasında ekipler kafatası buldu...

Cihan EMRE Karasu'dan yazıyor.

 

 Karasu İlçesinin  Sezai Eratik İlkokulu yanında yapılan alt yapı çalışmaları sırasında ekipler yaklaşık 2 metre derinlikte bir kafa tası buldular..


 Durumun polise bildirilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri  kazı bölgesinde kafa tası ile bazı iskelet parçaları tespit ettiler.

 

 Bölgede daha önce de iskelet ve kemik parçalarına rastlanılmış olmasının bölgede eski bir mezarlık olabileceği ihtimalin akıllara getirdi.

25 Eki 2016 - 10:22 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.