Şankaynak Fotoğraflarını tanıttı

Akyazı belediye konferans salonunda 150 ye yakın çektiği fotoğraflardan seçmeler ile Akyazılılara tanıttı.

Şankaynak Fotoğraflarını tanıttı Akyazı belediye konferans salonunda 150 ye yakın çektiği fotoğraflardan seçmeler ile Akyazılılara tanıttı. Yaklaşık 300,000 bin kilometre yol katlettiğini söyleyen Şankaynak resim çekme işi zor ve külfetli bir meslek boş vaktiniz ve maddi durumunuz oldukça iyi olmalı. Genelde doğu bölgesinde resim çekmek başlı başına bir sorun bu bölgelerimizde resim kültürü batıya göre fazla gelişmediği için vatandaşlar tedirginlik yaşıyor. Fotğraf tanıtım gecesine Akyazı belediye başkanı yaşar yazıcı ak parti ilçe başkanı nail kahveci ve yönetimi ile kadın kolları yönetimi Akyazı gençlik meclisi üyeleri ile resim severler katıldı. ŞANKAYNAK KİMDİR 1961 yılında Denizli'de doğdu. İlk ve orta öğretimini Denizli /Çivril ilçesinde,liseyi İstanbul'da tamamladı. Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı bölümünden 1983 yılında mezun oldu. Yirmi yılı aşkın bir süredir kuyumculuk ile uğraşan Fahrettin Şankaynağı,Ağustos 2005'te fotoğrafla tanıştı. Fotoğraf ile ilgili temel eğitimini Fototrek Fotograf Merkezinde aldı. Uygulamalı eğitim amaçlı İsa Çelik ve Nevzat Çakır atölyelerine katıldı. Ulusal yarışmalarda ödüller aldı. Fotoğraflarında İnsan ve Hayata Dair konular öncelikle yer alıyor. İstanbul'da yaşıyor. Ethem ACAR

28 Nis 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.