Sanal Dolandırıcılara Dikkat!

S.Y. isimli şahıs, 2. el ve sıfır ürünlerin satıldığı sitedeki kullanıcıdan telefon satın almak için havale yapmasına rağmen, telefon kendisine ulaşmayınca dolandırıldığını anlayarak emniyete başvurarak şikayetçi oldu.

Atatürk Polis Merkezi Amirliği
24.12.2012 günü saat.14.00 sıralarında meydana gelen Dolandırıcılık olayı ile ilgili müşteki S.Y.' ün alınan beyanında S. P. adlı internet sitesinden satılık İPONE 5 marka telefon ilanı gördüğünü 0535 .. nolu telefon hattını arayarak L. isimli şahıs ile görüştüğünü , şahsa ziraat bankasına ait olan E. G. isimli şahsa ait olan kredi kartına 1.100.00 TL para yatırdığını , fakat telefonu kendisine göndermediğini dolandırıldığını beyan etmiş tahkikat başlatılmıştır.

Bir başka olayda ise şüpheli A.K'nin evinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ele geçirilmiş, şüpheli A.K firar olduğundan ifadesi alınamadı.

Atatürk Polis Merkezi Amirliği
24.12.2012 günü saat.18.00 sıralarında meydana gelen 6136 SKM olayı ile ilgili şüpheli A.K.' nın ikametinde yapılan aramada 1 Adet ruhsatsız 7,65 mm çaplı tabanca , bu tabancaya ait bir adet şanjör ve 21 adet MKE yapımı 7.65 mm çaplı dolu fişek ele geçirilmiş, Şüpheli A. K. halen firar olduğundan dolayı ifadesi alınamamış tahkikat başlatılmıştır.


25 Ara 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.