ŞAMPİYONDAN ONURLU DAVRANIŞ

Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, İddaa'dan kazandığı 800 bin liranın kullanım yetkisini Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na verdi.

Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, İddaa'dan kazandığı 800 bin liranın kullanım yetkisini Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na verdi. Dünya Supersport Şampiyonası'nda bu sezon ikinci kez şampiyonluğa ulaşan milli motosikletçi, katıldığı yarışmalarla birlikte İddaa programlarında da yer aldı. Supersport'ta 13 ve Moto2'de 2 yarış olmak üzere bu sezon 15 yarış koşan Sofuoğlu, yer aldığı bahis programlarından yaklaşık 800 bin lira hak etti. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da parayı almayacak olan Sofuoğlu, ''Öyle bir paranın varlığı ile ilgilenmiyorum. Ne kadar para olduğunu da bilmiyorum. Bununla ilgili olarak konuşmak da istemiyorum. Sezon başında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na paranın ''iyi ve güzel yerlerde'' kullanılması için yetki vermiştim. Onlardan rica etmiştim. Parayı iyi yerlerde kullanacaklarına da inanıyorum'' diye konuştu. Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar da, Kenan Sofuoğlu'nun nezaket göstererek yetki verdiğini belirterek, ''Yine parayı kullanırken kendisine soracağız. Bizim kendisine danışmadan istediğimiz gibi kullanma şansımız yok'' dedi. Milli motosikletçi Sofuoğlu, daha önce de İddaa parasını almayarak memleketi Akyazı'da okul yaptırmıştı Kaynak medyabar.com

15 Ara 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.