Şampiyona hemşerilerinden muhteşem karşılama

Fransa’da 16 Ekimde Jeres pistinde yapılan yarışlarda Dünya şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu’na Akyazı belediyesi tarafından organize edilen muhteşem karşılama töreni yapıldı.

16 Ekim'de Fransa'daki Jerez Pisti'nde yapılan şampiyonanın 11. ayağında, sezonun bitmesine bir yarış kala dünya şampiyonluğunu ilan eden; 2007, 2010, 2012, 2015'ten sonra 2016'da da zaferlerine bir yenisini daha ekleyen Kenan Sofuoğlu’na Akyazılı hemşerilerinden muhteşem karşılama töreni yapıldı.

D 100 Karayolu Adapazarı Esentepe muhtarlığı önünde Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan,Sakarya Emniyet Müdür Osman Babadağ, Kenan Sofuoğlu’nun annesi annesi Nuray Sofuoğlu, eşi Julia ve oğlu Mahir’in yanı sıra çok sayıda Akyazılı vatandaşlar ve Akyazı belediyesi Mehter takımı konseriyle karşılanan Şampiyon Kenan Sofuoğlu Akyazılı hemşerilerine teşekkür etti.

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan ve Akyazılı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

18 Eki 2016 - 15:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.