Saldırı sonrası ölüm haberi geldi

Hendek'te Tolga Ç. isimli şüpheli iddiaya göre tartıştığı amca oğlu Fırat Ç.'ye kurşun yağdırıp kaçtı. Ağır yaralandığı belirlenen genci ise kanlar içinde gören ailesi feryatlar etti.

00.57'de yayına verdiğimiz haberi kaynağından edindiğimiz yeni bilgilerle güncelleyip yeniden yayınlıyoruz*

Azim Çelik haberi 

MEDYABAR.COM:- 

Olay, Hendek İlçesi Turanlar Mahallesi'nde dün gece 00.00 sıralarında yaşandı. Evleri karşılıklı olan Fırat Çıbık(24) ve Tolga Ç.(26) isimli amca çocukları bilinmeyen bir sebepten tartıştı.

Balkondan tartışan kuzenler, gerginlik büyüyünce sokağa indi. Evlerinin önünde birbirlerine giren şahıslardan Tolga Ç. üzerindeki tabancayla kuzenine ateş açtı. Fırat Çıbık, tabancadan çıkan kurşunların başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Kanlar içinde yerde kalan genç ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

-SABAH 08.00

 Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı daha sonra sevk edildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan saldırgan ise Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kısa süre içinde yakalandı. Katil zanlısı Tolga Ç. emniyette sorguya alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

22 Haz 2018 - 09:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.