Sakaryaspor'dan Tuncay Şanlı açıklaması

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Sakaryaspor'un, eski milli futbolcu Tuncay Şanlı ile transfer görüşmesi yaptığı bildirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, milli futbolcu Tuncay Şanlı'yı ligin ikinci yarısında Sakaryaspor'da görmek için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

 

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

"Futbola Sakaryaspor'da veda etmek isteyen Tuncay Şanlı ile bugün Rüstemler Tesisleri'nde görüşmelere devam edildi. Yarın İngiltere'ye gidip pazar günü dönecek olan Tuncay, başkanımız İsmail Gürses'le tekrar bir araya gelecek. Yaşanacak tüm gelişmeleri büyük Sakaryaspor camiamızla önümüzdeki hafta paylaşacağız."

 

Sakarya doğumlu olan Şanlı, 2000-2002 yılları arasında Sakaryaspor'da forma giymişti.

18 Eki 2016 - 10:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.