Sakaryaspor'dan gol yağmuru: 5-1

Sakaryaspor, ligin 15. haftasında konuk ettiği Niğde Belediyespor'u 5-1 mağlup etti

MEDYABAR.COM - 

Aziz GÜVENER - Caner ÖZKOÇ takip etti

 

TFF 2'nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Sakaryaspor, ligin 15. haftasında kendi evinde Niğde Belediyespor'u konuk etti.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda saat 13.30'da başlayan mücadeleyi Cihan Aydın, Serdar İla ve Emir Kılıçarslan hakem 3'lüsü yönetti.

 

Sakaryaspor; Mahir Sağlık, Beykan Şimşek (2), Zafer Aydoğdu ve Murat Akın'ın golleriyle Niğde Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.

Konuk ekibin tek golü Seçkin'den geldi.

 

Sakaryaspor kendi evindeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

 

2'NCİ SIRAYA YÜKSELDİK 

Zirve yarışındaki rakiplerimizden Gümüşhane evinde Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup ederken, Altay ise deplasmanda Hacettepe ile 0-0 berabere kaldı.

 

Bu sonuçlarla birlikte puanını 33'e çıkaran Gümüşhane zirvedeki yerini korurken; 29 puana ulaşan Sakaryaspor 2'nci sıraya yükseldi. 

 

Sakaryaspor ile aynı puandaki Altay 3., 27 puanda kalan Şanlıurfaspor ise 4. sırada yer aldı.

 

SON SIRADAKİ SİLİVRİ GELİYOR 

Sakaryaspor önümüzdeki hafta yine kendi evinde Silivrispor'u konuk edecek.

 

Bu hafta kendi evinde karşılaştığı Kırklarelispor ile 2-2 berabere kalan Silivrispor ligde son sırada yer alıyor.

 

Maçın geniş özeti ve teknik direktörlerin yorumlarını Medyabar.com'dan takip edebilirsiniz. 

 

CANLI ANLATIM

Ve 90 dakikanın son düdüğü çaldı. Sakaryaspor-Niğde Belediyespor: 5-1

 

DK: 90 Harika paslaşmalar ile orta alanı geçen Sakaryspor'da Murat Akın Batuhan'a harika bir pas çıkardı. Batuhan sol çaprazda kaleciyide geçerek bomboş pozisyonda Murat Akın'a bıraktı ve Murat Akın skoru belirleyen golü  attı. 5-1

 

DK:84 Niğde atağından hemen sonra gelişen Sakaryaspor atağında Ferhat Yazgan'ın şutunu kaleci son anda çeldi.

 

Dk:83 Niğde'li oyuncu güzel hareketer ile ceza sahasına yanaştı. Ceza sahasına girmeden hemen öncen çok sert vurdu top direkten oyuna geri döndü.

 

DK:79 Batuhan ve Murat'ın kaleciye baskısı sonucu kaleci hata yaptı. Topu kapan Batuhan topu Murat'a geçiremeyince top korner'e çıktı.

 

DK:76 Sağ taraftan Batuhan Karadeniz ceza sahasına harika girdi. şutunu çekti top kalecide kaldı.

 

GOOOOLLLLLLL: DK:74 Beykan Şimşek'in kullandığı köşe vuruşunda Zafer Aydoğdu güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 4-1

 

DK:68 Sağ taraftan Tufan ile hızlı gelişen atakta Tufan ceza sahası içine girince topu batuhanla buluşturdu.  Batuhan'ın vuruşu kaleciden sekti. Dönen topu Murat Akın tamamladı ama top ışarı çıktı.

 

DK:66 Ramazan Sal'ın defanstan Beykan'a pasında Beykan sağ ayak dışıyla ortasını yaptı top kalecide kaldı.

 

DK:56 Sol kanattan gelişen Niğde Belediyespor atağında altı pasın köşesinden çok sert vurdular kalcemiz  Ercüment topu çelmeyi başardı

 

GOOOOLLLLL... DK:53 Sakaryaspor penaltı kazandı. Sol taraftan ceza sahasına giren Beykan yerde kaldı ve penaltıyı kazandı. Penaltı atışını Beykan Şimşek topu ağlara gönderdi. 3-1

 

DK:49 Korner atışından sonra Sakaryaspor Talha ile kontra atağa çıktı. Talha sağ kanattan bindirme yapan Ramazan Çevik'e topu verdi. Ramazan ceza sahasına sağ çaprazdan girer girmez şutunu çekti ve top dışarı çıktı.

 

DK:48 Sol kanattan Niğde Belediyespor'lu Emre Öztürk çok sert vurdu top kaptan Ramazan Sal'dan kornere çıktı.

 

İkinci yarı Mahir'in dokunuşu ile başladı

 

İkinci yarı

 

ilk yarıda son düdük çaldı.

DK: 45: Karşılaşmanın hakemi ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı 

 

DK:42 Ceza sahası içinde yerde kalan Mahir Sağlık'a hakemi aldatmaya yönelik hareketinden dolayı sarı kart gördü.

 

GOOOLLLL.... DK:38 Sol taraftan Ferhat'ın pasında hareketlenen Yasir defansın arkasında topla buluştu. Topu ceza sahasında bomboş bulunan Beykan'a verdi Beykan güzel bir vuruş ile topun ağlara gönderdi. 2-1

 

DK:31 Orta alanda Serdar Ümit Deniz topu kaptı ve Mahir'e yolladı. Mahir hemen boştaki Beykan'ı defans arkasına sarkıttı. Beykan'dan önce defans araya girerek tehlikeyi önledi.

 

DK:27 Sakaryaspor sol köşeden korner kullandı. Topu önünde bulan Ferhat çok kötü vurdu ve top üstten auta çıktı.

 

DK:16 Sol taraftan gelişen Niğde Belediyespor atağında dengesiz yakalanan Sakaryaspor defansta çoğalamayınca beraberlik golünü kalesinde gördü. Sol tarafta topla buluşan futbolcu Orta alandan bindirme yapan Seçkini gördü seçkin ceza sahası dışından düzgün bir şut ile topu  ağlarla buluşturdu. 1-1

 

GOOOLLLL.... Dk:6 Sakaryaspor golü  erken buldu. Uzaktan çekilen sert şutta kaleci topu kontrol edemedi. Takipçiliğine konuşturan Mahir Sağlık topu filelere gönderdi ve Sakaryaspor'u 1-0 öne geçirdi.

 

Dk:1 Maçın hemen başında defansı hata yapmaya zorladı. hata sonrasında topu kapan Mahir boşta olan Yasir'e verdi. Yasir ceza sahasına girdi ve yerde kaldı haekm oyunun devam ettirdi.

 

Karşılaşma Niğde Belediyespor'lu futbolcunun topa dokunuşuyla başladı.

 

İki takımın kadroları şu şekilde: 

 

03 Ara 2017 - 14:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.