Sakaryaspor'da son dakika.. Eski başkanların Gürses kararı!

Sakaryaspor'da haftasonu yapılacak kongreye sayılı günler kala kulübün eski başkanları başkan adaylarının mevcut başkan İsmail Gürses etrafında toplanması için tavsiye kararı aldılar.

spor264.com'un özel haberine göre

 hafta içi bir  araya gelen Sakaryaspor'da başkanlık yapan Rauf Batuboylu, Erdal Taşkın, İbrahim Müftüoğlu, Recep Hacıeyüpoğlu gibi isimler, Sakaryaspor'un geleceğiyle ilgili değerlendirme yaptılar. Gelen bilgilere göre eski başkanlar Gürses ve yönetiminin geçen yıl  yeşil siyahlı ekibi 3ncü ligden  bir üst lige çıkarttığını 2nci ligde de final oynatma başarısı gösterdiğine dikkat çekerek Gürses ve yönetimininin başarılı olduğu görüşünü savundular.

Eski kulüp başkanlarına göre mevcut başkan adaylarının da  Gürses'in oluşturacağı yönetim listesinde yer alarak güçlü bir Sakaryaspor yönetimi oluşturmasının kulüp menfaati açısından faydalı olacağının görüş birliğine vardılar Eski Başkanlarının Sakaryaspor'un geleceğiyle ilgili olarak da bir kez daha biraraya gelecekleri ifade ediliyor.

12 Haz 2018 - 16:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.