Sakaryaspor vites yükseltiyor! Son durum...

Sakaryaspor yeni sezon hazırlık kampının birinci etabını tamamladı. Yeşil siyahlılarda transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor...

MEDYABAR.COM - 
Bu sezon TFF 2'nci Lig'de mücadele edecek olan Sakaryaspor, Rüstemler Tesislerindeki birinci etap çalışmalarını bugün yaptığı iki antrenmanla tamamladı. 
2 gün izin yapacak olan yeşil siyahlılar Perçembe günü ikinci etap kamp için Bolu'ya gidecek.

Sakaryaspor, Bolu kampında dört hazırlık maçına çıkacak.

Sakaryaspor; 29 Temmuz'da Al Taawoun, 1 Ağustos'ta Adanaspor, 4 Ağustos'ta Boluspor, 7 Ağustos'ta ise Bucaspor ile hazırlık maçı yapacak.

 

TRANSFERDE SÜRPRİZ GELİŞME 
Kısıtlı imkanlarına karşın transferde hareketli bir dönem geçiren Sakaryaspor, Fenerbahçe'nin genç oyuncuları Beykan Şimşek ve Karahan Yasir Subaşı'nı kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

 

    Fenerbahçe'ye iki futbolcunun kiralama bedeli olarak 100 bin lira ödeme yapılırken, yeşil siyahlı kulüpten akşam saatlerinde yapılan açıklamaya göre altyapıdaki 16 yaşındaki Emir Miray Köksal, Taha Bozkurt, Temelk Çakmak ile 15 yaşındaki Gülhan Üreyen ve Yusuf Sarohan Fenerbahçe'ye gönderildi.


   5 genç futbolcunun bonservislerinin yüzde 50'sinin ise Sakaryaspor'da kalacağı açıklandı.

 

Sakaryaspor'un devre arasında ya da sezon sonunda Beykan Şimşek ve Karahan Yasir Subaşı'nın bonservislerini almak için çalışma yaptığı öğrenildi.

 

Öte yandan Sakaryaspor'un Fenerbahçe'nin diğer genç oyuncuları Ramazan Civelek ve Ahmethan Köse için de kiralamak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

 

BU HABERLE İLGİLİ: 

 

"Sakaryaspor'dan Savunmaya Transfer. Sezgin Coşkun imzaladı" 

24 Tem 2017 - 22:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.