Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yüce’den Akyazı turu

Ak Parti Sakarya Büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem Yüce Akyazı’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunarak destek istedi.

ee7564dce2c323e14a618d90a677d742.jpg
e29dc27da384c425db38e9e54e10f0ae.jpg
+14
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart günü yapılacak olan mahalli seçimde AK Partiden Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Ekrem Yüce Akyazı’ya geldi ve sırasıyla Ziraat Odası Başkanlığı, Belediye Başkanlığını, MHP İlçe Başkanlığını, AK Parti İlçe Başkanlığını ve emekli Din Görevlisi Hüseyin Harputoğluna birer ziyaret gerçekleştirdi.

Ekrem Yüce ilk olarak Ziraat Odasına gitti ve yapılmakta olan Genel kurula katıldı. Ziyaretinde konuşan Ekrem Yüce genel kurula katılan mahalle delegelerinden 31 Mart günü yapılacak seçimde destek istedi ve hizmet sözü verdi.

Yüce’nin ikinci ziyaret durağı Akyazı Belediyesi oldu. Belediye Başkanı, bazı Meclis üyeleri tarafından karşılanan Yüce, Belediyeden ayrıldıktan sonra MHP Akyazı İlçe teşkilatına gitti. Burada da İlçe Başkanı Ali Dertli ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Yüce burada yaptığı konuşmasında Cumhur İttifakının yurt genelinde olacağı gibi Sakarya’da da başarıya ulaşacağını söyledi.

Yüce’nin üçüncü ziyaret durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimi ile kalabalık partililer tarafından karşılandı. Düzenlenen toplantıda Akyazı Belediye Başkan aday adaylığına müracaat edenlerin tamamının katılması da dikkat çekti.

Partide gerçekleştirilen toplantıda kürsüye ilk olarak İlçe Başkanı Mesut Ekrem geldi ve 31 Mart seçiminde partilerinin başarıyla çıkacağını söyledi ve kazanan biz olacağız dedi.

Daha sonra kürsüye Akyazı Belediye Başkan adayı Bilal Soykan geldi. Soykan’da başarı elde etmenin yolunun birlikten, beraberlikten ve de çok çalışmakta geçtiğini belirterek bir olacağız, beraber olacağız ve çok çalışacağız. Böylece Sakarya’da tüm İlçeleri ve Büyükşehir belediye Başkanlığını Cumhur ittifakı kazanacak dedi.

Kürsüyle son olarak Büyükşehir belediye Başkan adayı Ekrem Yüce geldi. Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum diye başladığı konuşmasında 10 ana başlıkta topladıkları projelerinden bahsetti, kaderimizde başkan olmak varsa bunu kimse durduramaz dedi.

Sakarya’nın tarımı, sanayisi ve turizmi ile önemli bir şehir olduğunun altını çizen Yüce, güzel İlimizin bütün bu özelliklerinden yararlanacağız ve şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz dedi.  31 Mart seçiminin çok önemli olduğunu da belirten Ekrem Yüce bu seçimden alnımızın akıyla ve zaferle çıkmamız lazım, bunu gerçekleştirebilmek içinde çok çalışmamız ve gönüllere girmemiz lazım dedi ve Akyazı ve Sakarya’mız 31 Mart seçiminde neden Türkiye birincisi olmasın diye de sordu.

Aşkla yürüyen sırtında dünyayı taşır. Aşk sarmaşıktır. AK Partimizde aşkla v e şevkle yoluna devam etmektedir. Biz dedikodu ve gıybet yapmayacağız. Biz yapacaklarımızı insanlarımıza ve seçmenlerimize anlatacağız. Biz insanlarımıza muhabbetle yaklaşıp oy isteyeceğiz diyen Ekrem Yüce sözlerini şöyle tamamladı “ Hepimiz kardeşiz. Sakarya’mızı şaha kaldıracağız. Gönül Belediyeciliği yapacağız ve insanlarımızın gönüllerinde taht kuracağız. Her nasip vaktine esirdir. Eğer nasibimizde başkan olmak varsa bunu kimse engelleyemez”

Ekrem Yüce’nin Akyazı ziyaretindeki son durak emekli din görevlisi Hüseyin Harputoğlu oldu. Burada bir müddet kalan ve Harputoğlu ile sohbet edip görüşen Ekrem Yüce Akyazı’dan ayrılarak Sakarya’ya geri döndü.

 

06 Şub 2019 - 18:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİEren YALNANbilalMUSTAFA KEMAL'İN ASKERİVatandaş Rıza - EKREM YÜCE 1999 DEPREMİNDE ERENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAYDI.DEPREMDE ADAPAZARI YIKILINCA KAÇMIŞ GİTMİŞTİR.CUMHURBAŞKANI ONU ÇAYKUR FABRİKASINA GENEL MÜDÜR ATAMIŞTIR.ŞİMDİ SAKARYA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ATAMAYLA GELECEK.ACABA YARIN DEPREM OLSA BU BAŞKAN ADAYI EKREM YÜCE TEKRAR KAÇAR GİDER Mİ MERAK EDİYORUM.ERENLER BELEDİYESİNE HİZMET ETMEYEN KİŞİ BÜYÜKŞEHİRE HİZMETE GELİYORUM DİYOR.ÇOK GÜLDÜM ÇOK AMA KİME NEYİ NASIL ANLATACAKSIN.NE DİYEYİM İNSANLARI KANDIRMAK TA MESLEK OLMUŞ....Ekrem Yüce gerçekten bu iş için liyakatli bir kardeşimiz,gönül rahatlı ile oy verebiliriz.Çok güzel uygulanabilir ,sürdürebilinir projeleri var.HEP AYNI YÜZLER 15-20 YILDIR AKYAZIMIZA BU ZAMANA KADAR NE YAPTINIZKİ RANTCILARI BESLEMEKTEN BAŞKA ARTIK AKYAZI DA DEĞİŞİM İSTİYORUZ. HİZMET İSTİYORUZ BUDA SİZİNLE OLMUCAGI BELLİ YAŞADIK GÖRDÜK .KADROLARA BAK KADROLARA HAHAHAHAHAHAH BU SAATTEN SONRA AKP GAZOZ OLUR HAVA ÇIKARTIR HAHAHAHAHHAEl ele Akyazı bir güzel harcadınız. Size oy değil bu saatten sonra yağmurlu hava da su bile yok.

Bütün tepki oylarını selman da toplayıp size sağlam bir ders vereceğiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Şubat 18:24