Saha karıştı! 7yaralı 12 gözaltı

Sakarya 1nci Amatör kümede Arifiye İlçe Stadyumunda karşıya karşiya gelen Arifiye Kalaycı Kaynarcaspor maçi sonrası saha karıştı

Alınan bilgilere göre Sakarya Amatör Küme D Grubu 9'uncu hafta mücadelesinde Arifiye Kalaycıspor ile Kaynarcaspor karşı karşıya geldi. Gergin başlayan maç 2-1 evsahibi Arifiyespor'un galibiyeti ile sona erdi.

Maçın bitimiyle birlikte sahada karıştı. Her iki takım oyuncuları arasında küfürleşme ile başlayan gerginlikte futbolcular sille tokat birbirlerine saldırdılar. Bu esnada taraftarlarda sahayı taş yağmuruna tutarken 6 futbolcu yaralandı
.
Yaralanan futbolcular Naim Çakır, Anıl Ihlamur, Volkan Özer, Furkan Yaman, Arim Saraç ile Fatih Gökmen ile futbolcunun babası Ahmet Ihlamur çesitli yerlerinden yaralandılar.

Kanlar içersinden kalan futbolcular ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sonrası Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin stada çok sayıda takviye ekip göndermesiyle son bulan olaylara karıştığı öne sürülen 12 kişiyi gözaltına aldı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

KAYNAK: DOĞAN HABER AJANSI

MAÇ SONRASI OALAYLAR....


09 Ara 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.