Şaban Özdemir’den Şoför esnafına tebrik ve teşekkür..

21 Ocak 2018 Pazar günü yapılan Akyazı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası seçimlerinde Şahsım ve ekip arkadaşlarıma destek veren siz Akyazı Şoför Esnafı Ağabeylerime, Ablalarıma, Arkadaşlarıma Gönüldaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

1e89987e5ec9c2f2e0f357c907d24593.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Şoförler ve Otomobilciler odası tarihinde bir ilk yaşadı, 5 adaylı bir seçim gördük ve belki de Akyazı Esnaf odaları tarihinde böyle bir ilk yaşandı. Bizler bu ilkin içinde olmaktan gurur duyduk.

Görüldü ki Akyazı Şoför Esnafı camiasına odasına önem ve ehemmiyet veriyor. Güzel zamanlarından Pazar gününü bizler için ayırıp seçime katılan meslektaş Gönültaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Şunu da belirtmek isterim 606 üyeli huzurun listesine 507 üye katılımı oldu ki bu %84 katılım demek bu bir ilk olsa gerek; bu ilki sizlerle yaşadık.

5 adaylı bir seçimin elbette ki bir kazananı olacaktı. Gönül isterdi ki biz kazanalım fakat burada Akyazı Şoför Esnafı kazandı birliğini gücünü gösterdi.

Şahsım ve Ekibim olarak kazanan Başkanımız Hükmet Özgür Ağabeyimiz ve ekibine görevlerinde başarılar diliyoruz.

22 Oca 2018 - 14:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.