Şaban Dişli anlatıyor...

Şaban Dişli medyabar.com'u ziyaretinde ikinci üniversite, bin yataklı hastane, kurulmak istenen çimento fabrikası, TÜVASAŞ'a genel müdür ataması ve Ak Parti'de karışıklık yaşandığı iddialarına değindi

MEDYABAR.COM

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Şaban Dişli ve Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç Medyabar Haber Merkezi'ni ziyaret etti. Kılıç ve Dişli medyabar.com editörleriyle şehir gündemiyle ilgili sohbet etti.

Gazeteci Raif Ugan'ın sorularını cevaplayan Genel Başkan Yardımcısı Dişli, yaptığı açıklamada sözü verilen bin yataklı hastaneyle gelinen son noktayı anlattı.

İkinci üniversiteyle ilgili de sorulan soruyu cevaplayan Dişli, bu konuda da büyük bir yol alındığını söyledi.

Dişli, son günlerde şehirdeki en çok konuşulan konular arasında olan Geyve'ye kurulmak istenen çimento fabrikasına da değinerek bu yatırıma kesinlikle müsade etmeyecklerini ifade etti.

Uzun zamandır vekil müdürle yönetilen Türkiye Vagon Sanayi A.Ş(TÜVASAŞ)'a genel müdür ataması yapılmasıyla ilgili bakanla görüştüklerini belirten Şaban Dişli, gerekli çalışmanın yapılacağını belirtti.

Dişli, son günlerde bazı medya kuruluşlarında yer alan Ak Parti İl Teşkilatı'nda karışıklık olduğu iddialarını da yalanladı.

30 Ara 2016 - 17:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.