SABAH'ta süpriz doğum günü

Geçtiğimiz gün 44 Yaşına basan S.A.B.A.H. Derneği Başkanı ve Eczacı İlhan Durgut çay içmek üzere davet edildiği Boztepe ailesine ait Bahçe tadı Cafede dernek arkadaşları tarafından düzenlenen sürpriz bir yaş günü kutlaması ile karşılaştı.

Salona gelir gelmez iyi ki doğdun şarkısı ile karşılanan Başkan Durgut pasta üzerindeki mumları alkışlar arasında bir solukta söndürdü. Hayatında ilk defa böyle bir sürpriz yaşadığını belirten Başkan Durgut çok duygulandım. Bu jest bana duyulan sevginin en güzel bir şekilde ifade edilmesidir. Ben de sizleri seviyorum. Sizlerle bir arada olmak bana mutluluk veriyor, hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Yaş günü pastasını kendi elleri ile kesen Başkan Durgut arkadaşlarına ikram etti. Sonra başlayan derin sohbet gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

21 Ara 2016 - 12:15 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.