Sabah uyandıklarında şaşırdılar.. Çamur yağdı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün önceki gün yaptığı uyarıların ardından Akyazı'da çamur yağdı.

b532c072ecb177ec1d23ffe2fdb6f7c5.jpg
a816285c34239d35ebf19892c86b6092.jpg
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada 'Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'e çamur yağabilir' ifadeleri yer almıştı.

Önümüzdeki 5 gün sağanak yağışın beklendiği Sakarya'da yağmur gece saatlerinde etkili olmaya başladı.

Yağmur beklendiği gibi sağanak şeklinde değil hafif yağış şeklinde etkili oldu. Sabah saatlerinde ise Meteoroloji'nin uyardığı gibi fırtınayla birlikte toz taşınımı meydana gelince adeta çamur yağdı.

Güne uyanan Akyazı’lı vatandaşlar araçlarının üzerini tozlarla kaplandığını gördü. Sokaklarda her yer çamurla kaplanırken, bazı vatandaşlar araçlarının üzerine tarihler yazarak fotoğraflar çekildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre ülke genelinde bugün Marmara, Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, iç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz,'in iç kesimleri Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Kırşehir, Yozgat, Samsun, Amasya, Çorum ve Artvin çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor.

23 Mar 2018 - 10:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

yorgun - akyazı plakalı araç resmi cekseniz daha iyi olurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 10:44