Saadet’ten MHP'ye ziyaret

Saadet Partisi Akyazı ilçe başkanı Selman Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret etti.

200fd0f8287bf6416c0825d3897b6604.jpg
27ff5136573b1f85db89dc9afa2421eb.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi Akyazı ilçe teşkilatı siyasi partiler ziyaret turunda Saadet Partisi dün Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Saadet Partisi ilçe başkanı Selman Demirtaş ve yönetim kurulunu MHP ilçe başkanı Ali Doğan Eroğlu ve MHP’li yöneticiler karşıladılar. Ziyarette ülke siyasetindeki son gelişmeler ve Zeytin Dalı harekatı gündeme damgasını vurdu.

Saadet Partisi Akyazı ilçe başkanı Selman Demirtaş Siyasi partilere başlatmış olduğumu ziyaretlerimizin bugünkü durağı Milliyetçi Hareket Partisi oldu. Gündemimizde Ülkemiz ve Akyazı’mız için neler yapabiliriz farklılıklarımız olmasına rağmen ortak akıl ve birlikte hareket edeceğimiz bir çok noktada MHP ile aynı düşünceler içerisindeyiz dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanı Ali Doğan Eroğlu Saadet Parti ilçe başkanı Selman Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz kaygımız Ülkemiz kaygımız Akyazı bu konularda fikir alışverişinde bulunduk dedi.

30 Mar 2018 - 13:17 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.