Saadet partisinden imza kampanyasına davet

Saadet partisi Akyazı İlçe teşkilatı genel başkanları Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için tüm partilileri İmza kampanyasına davet etti.

31790672_10215760304341945_7613266600916942848_n---kopya.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Saadet partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu’da aday olduğunu açıkladı. 100 bin imzayla birlikte aday olmayı hedefleyen Karamollaoğlu için Saadet partililerde imza kampanyası başlattı.

Akyazı İlçe başkanı Selman Demirtaş tüm partilileri 4-9 Mayıs tarihleri arasında 08.00 ile 20.00 saatlerinde imza vermeleri için partilileri İlçe Seçim Kuruluna imza atmaya davet etti.

İrtibat 0532 566 43 46

03 May 2018 - 10:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

recephakkı söylermisafirS.A.BMuratLamaziMurathakkı söylerhakkı söylerzekeriyaTuratMurat - Editör:Hakaret içeren yorumlar yayınlanmamaktadır.LAMAZİ asıl kazanamayacağı bile bile seçime giren ülkesi için kendini feda edendir ve bilge insandır o insan büyük insandır.ne kadar zeki olduğun konuşmandan belliS.A.B sen kemikden iyi anlıyorsun .bu adam dediğin temel beyle aynı dinde olmadığınız belli sen israil uşağısın .çünku abd ile israil le bir olup ortadoğuyu kan gölüne çevirenlere bir şey demeyip hür iradesi ile aday olana müsluman değil diyorsun.o müslumanda sen yahudi dönmesisinBilge insan öylemi? HDP. CHP ile birlik olup rahmetli Erbakan nın kemiklerini sızlatmıstır. Bu adamın müsluman olduğundan dahi şüphem var açıkcası.editör adam bizi ismimizden sebep rencide etti yayınlıyorsun. cevap hakkımız doğdu onu yayınlamıyorsun hayırdır?Kazanamayacağını bile bile bir yarışa giren nasıl BİLGE BAŞKAN oluyor?Ayıp Ayıp!

Turat nedir? sırf fikrimi burada paylaştım diye hakaret, alay, rencide edip küçük düşürmen gereklimiydi ?

Ayrıca Ben aday olmasına birşey mi dedim? ne dediğime bir bak!

Çıksın paşa paşa ben Başkan adayıyım desin. Ona sesim çıkmaz ama sen gidersen Rahmetli Erbakan Hocanın DAVASINA her platformda karşı çıkan zihniyetin ürünü olan bir partiye ve onun basın ayağını yürüten birini ödül törenine çıkartırsan bende bunu derim. Oy istemeye giderken bunları size söylemeyeceklermi sanıyorsun? Siz nasıl oy kullanacaksınız?

Sizden değilim ama size yapılan bu eziyete ben bile razı değilim...ilerleyen zamanlar da iran da ırak ve suriye gibi olmasın diye mücadele ediyoruz ırak da bir buçuk insan katl edildi iran dada katledilmesin diye mücadele için uğraşıyoruz .saadet partisine ve adayına hakaret edenler bir gün utanacaksınız ama kurtulamayacaksınız ahirette iftiralarınızın hesabını vereceksinizARKADAŞLAR RAHAT OLUNUZ.ırak yada suriye yi işgal için abd yle yada israil le bir araya gelip bir ittifak yapmıyoruz.bu ülkenin nefes alabilmesi için yine bu ülkenin insanlarıyla oturup bir çıkış yolu arıyoruz.hiç bir partinin tekelin de değiliz hür irademizle aday çıkardık.akp nin kurdugu tuzak tutmuyacak nasib ise 100 bin imza atamaz sanan akp saadet partililer 1 milyon kişi ile miting yaptı bir çok kez istanbul konya ankara gibi yerlerde siyaset böyle olmamalı benceSırf muhalefet olsun diyemi?

Allah aşkına siz nerede yaşıyorsunuz?

Bu ülkede yasalara uygun bir şekilde kurulmuş seçime girme aday çıkartma hakkı olan bir parti aday çıkartmış bunun neresini hazmedemediniz acaba?

Ne istiyorsunuz ? Herkes sizin gibi düşünsün. Herkes sizin evet dediğinize evet hayır dediğinize hayır desin.

Bu aklı selim bir insanın davranışı olamaz.

İğrenilecek bir durum varsa oda sizin sergilediğiniz tutumdur.

Ayıp Ayıp..sırf muhalefet olmak için Rahmetli Erbakan'ı boncuk boncuk terletenlerle bir olmak nedir arkadaş ? Nasıl bir çöplük siyasetidir bu. İğrendim resmen. birde bu sabah malum sabah haberlerine çıktı tövbe estağfurullah... Yazık Saadet partisine gönül vermiş insanlara.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 10:41