Saadet Partisi Mahalle Mahalle geziyor

Saadet Partisi Akyazı ilçe teşkilatı Genel ve Yerel seçimlere yaklaşık 1 yıl kala Mahalle gezilerini sürdürüyor.

193aebc38c796008337c2e39e4df3bc1.jpg
55bdfcf7341999817c1780c1de01d5c8.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi Akyazı ilçe teşkilatı başkanı Selman Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşan Genel ve Yerel seçimler için her hafta 2 ayrı Mahallede toplantılar yaparak seçim çalışmalarına devam ediyor.

İlçe başkanı Selman Demirtaş son olarak Çıldırlar ve Kepekli Mahallelerini ziyaret ederek Mahalle halkıyla sohbet etti. Demirtaş bizim için seçim çalışmaları seçimlerin bittiği gün yeniden başlar. Biz Vatandaşlarımıza Ülke ve ilçe meselelerini anlatmaya devam ediyoruz dedi.

05 Oca 2018 - 10:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakkı söylerdogrucu - sen ev adresini ver sizin eve gelirler.chp türkiyenin bir partisi.sizin gibi israil cumhurbaşkanını tbmm sinde konuşturmuyorlar.tabi israillilere kanınız çekiyor onun için hiç eleştirmemiştinizchp ye ugradı başkanları bunlarda ugrasaydı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ocak 10:56