Saadet Partisi Ekim Ayı Divan Toplantısı Gerçekleşti

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Olağan Divan toplantısı İlçe Binasında gerçekleşti.

Saadet Partisi Ekim ayı Divan toplantısı İlçe teşkilatı binasında divan üyeleri ve yöneticiler ve parti üyeleri toplantıda hazır bulundu.
Toplantıya Akyazı ilçe başkanı Selman Demirtaş'ın açılış konuşması ile başlandı akabinde ilçe Gençlik Kolları ve Anadolu Gençlik Derneği  başkanları ekim ayı çalışma  raporlarını sundular sonrasında,  Eyüp Yıldırım'ın  güncel gündemler konuşmasıyla devam edildi. Program bitiminde  partililere aşure ikramı yapıldı.
Programdan sonra Kuzuluk Kaplıca evlerinde eğitim kampında olan Sakarya geneli imam hatip okul başkanları kampına ziyarette bulunundu.

24 Eki 2016 - 10:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

enes - yahu içimden bunlardan allah razı olsun demek geliyor saadet partisi de olmasa ülke meselelerini islam aleminde neler oluyor hiç haberimiz olmayacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 10:31