S plaka ihtiyacımı vardı

Akyazı Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Hikmet Özgür yaptığı basın açıklamasında Acaba Sakarya genelinde S plaka ihtiyacı mı ortaya çıktı da S Plakası dağıtımı için karar çıkarıyor dedi.

İşte o basın açıklaması

Sakarya Büyükşehir  Belediyesi  duyumlara göre yakında belediye meclisinden  çıkaracağı  S plakası hakkında karar alacakmış! Acaba  Sakarya  genelinde  S plaka ihtiyacı  mı ortaya çıktı da S Plakası dağıtımı için karar çıkarıyor?

Çünkü  ben ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.

Akyazı ilçemizde   en az  50-100  arası  S plakanın iş bulup da çalışmadığını iddia ediyorum. Şu an S plakası ihale olarak değil de  daha önce dağıtımı yapılırken Belediyeye dosyasını verip de  S plakası alamayan esnafa  verilmesinin uygun olacaktır.

İhale ihtiyacının  nasıl doğduğunu neden gündeme geldiğini yetkililere soruyorum*Bizleri tedirgin ediyor…

Acaba Büyükşehir belediyesi  kasasına gelir getirmek için mi yapıyor veya birilerinin isteğiyle mi ihaleye gidiliyor.Ben Akyazı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf  Odası başkanı olarak  bu konunun görüşülüp değerlendirilmesi  ve ondan sonra  olumlu şekilde uygulanmasını eğer istişare yapılmadan  ihale açılırsa  arabacı esnafına çok zarar vereceğini iddia ediyorum.

Bu konuyla ilgilenen herkesin  duyarlı olmasını  Şoförler  odalarının  ve bu konuda  servis işletmeciliği yapan şirketleri temsil eden Ticaret odalarının  Duyarlı olmasını istiyorum.

Şirketlerde çalışan S  plakalarının yarıdan çoğu bizim esnafımız üyemizdir.İhtiyaç olmadığı halde bu ihaleler yapılırsa  bunun altından Büyükşehir belediyesi kar kazanacak  Esnafımız büyük zarar görecek!!!

Bu konuya herkesin duyarlılıkla yaklaşacağını umut ediyorum.

AKYAZI ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI

                                                                                                          BAŞKAN

                                                                                                          HİKMET ÖZGÜR

30 Mar 2018 - 12:45 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.