Ramazan’ın İlk Cuma Namazı Kılındı

Ramazan Ayı’nın ilk Cuma namazı kılındı. Camilere sığmayan vatandaşlar, cami dışarısında yağan yağmura rağmen saf tuttu.

y6ZdaiU.jpg
bp2NdACrh.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Ramazan Ayı’nı geçirdiğimiz şu günlerde vatandaşlar ilk Cuma namazını kılmanın mutluluğunu yaşadılar. Akyazı’da Gazi Süleyman Paşa Camisi başta olmak üzere birçok cami ağzına kadar dolarken, dışarıda yağan yağmura rağmen vatandaşlar yağmur altında saf tutarak Ramazan Ayı’nın ilk Cuma namazını kıldılar.

Hacı İbrahim Aydın

04 Tem 2014 - 14:10 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ömerahmetÖMERhakan - ahmet kardeşim.o müezzinlik te ezan okuyan hoca mıdır.nedir bilmem ama onun kaprislerin den ilçenin en büyük camisi imamsız kaldı da.senin kast ettiğin imam geçici olarak namaz kıldırıyor.allah müezzinlik teki hocanın şerrinden bizleri korusun.camiye gelen imam onun şerrinden gidiyor burdandeğerli arkadaşım ömer müezzinlikte ezan okuyan kişi akyazının gelmiş geçmiş en iyi hocasıdır ve akyazının en sevilen insanıdır ama hutbe veren imam mı bende iyi bulmuomm bölgenin en iyi camii ne bu hocayı vermeleri saçmaMÜBAREK RAMAZAN IN İLK CUMASINI BİRİLERİNİN ESİRİ OLMUŞ BU CAMİDE KILMADIM.YETER ARTIK BIRAKIN GÜZELİM CAMİ MİZİN YAKASINI.GÜYA MÜEZZİNLİK DE EZAN OKUYOR.ORDA OLSAYDIM SESİNİ DUYMAMAK İÇİN CAMİ Yİ TERK EDERDİM.BU ADAMIN YÜZÜN DEN BU CAMİYE GELMEYENLERİN VAR.SEBEP OLANLAR HESAP VERECEKcemaat güzel hocalar güzel ama ben bu imamın arkasında namaz kılmak istemiyorum.büyükcaminin imamı bu adammı olmalıydı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 14:10