Polis ’ten Kumar baskını, Kumar paralarına el koydular

Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri Ömercikler Mahallesinde bir kahvehaneye yaptıkları baskında yaklaşık 2 bin liraya el koyarken Kahvehane işletmecisi hakkında da işlet başlattı.

Edinilen bilgilere göre Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü son günlerde Uyuşturucu ile mücadele ederken Kumar oynatan mekanları da takibe aldı.

Dün gece Kumar oynandığı istihbaratını alan Polis ekipleri yaptıkları baskında Ömercikler Mahallesinde bir Kahvehaneye baskın düzenlediler.

Yapılan baskın sonucu Kahvehanede Kumar oynatıldığını tespit eden Polis ekipler 2 bin lira kumar parasına el koyarken işletme sahibi Ö.A. hakkında da yasal işlem başlattı.

22 Eyl 2017 - 17:03 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Necla Gezer - kumar oynatan tüm kahvelere bu gibi yerlere mekan acanlara ortam sağlayanlara en buyuk yasal cezalar uygulanırsa bunla kapatılır ruhsatları iptal edilir mahalle içlerinde özellikle bu gibi işyerlerine ruhsat vermemek gerekir.Hem emniyet güçleri hem mahalle sakinleri hemde kumar oyanyanların aile saadetleri tehlikeden kurulmuş olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 17:03