Pazarlama sanal fuhuş gerçek!

Adapazarı'nda internette kod isimlerle reklam yayınlatıp, fuhuşa kadın ve yer temin eden 3 kişi siteler üzerinde yapılan takip sonucu tespit edilip düzenlenen operasyonla yakalandı.

Azim Çelik'in haberi

MEDYABAR.COM:- Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ahlak büro ekipleri, kadın pazarlığı yapılan sitelerde bir süre önce geniş çaplı bir inceleme başlattı.

 

Yapılan teknik takipte çeşitli sitelerde 'Efe' kullanıcı ismini kullanan E.B'nin  Facebook, Tango, İnstagram gibi çeşitli sosyal ağlarda fuhuş yapan kadınların reklamını yaptığını tespit etti.

 

Yapılan incelemelerde, 'Mert' kullanıcı isimli S.Ö ve Ö.A'nın çeşitli sitelerde Azeri ve Kırgız kadınlara müşteri bulup yer temin ettiğini belirledi.

 

Adapazarı kent merkezinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen 3 kişi  belirlenen adreslere yapılan baskınlarda yakalanarak gözaltına alındı.

 

Polis, olaya karışan çok sayıda kadın ve transeksüelin ifadesine başvurdu.

Soruşturmayı yürüten Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararıyla fuhuş için temin edilen çok sayıda adres mühürlendi.

 

Ahlak büro ekipleri, bu tip faaliyetleri yürüten kişileri yakalamak için inceleme çalışmalarını genişletti.

 

3 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece 'Fuhuş için yer temin etmek ve fuhuşa aracılık etmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

12 Ara 2017 - 12:49 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.