PASAPORTLAR AKYAZI'DAN VERİLECEK

İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport ve Yabancılar Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pasaportlar ilçelerden verilecek.

İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport ve Yabancılar Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pasaportlar ilçelerden verilecek. Ülkemizin namına verilen pasaportların Ulusal Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) Standartları ve AB normları uygun şekilde yeni tip makinede okunulabilir e-posta olarak tanzimine 01.06.2010 tarihinden itibaren başlanmıştır. Akyazı ilçe emniyet müdürlüğü yeni kurduğu Pasaport bürosu ile Pasaport işlemlerine başladı. Vatandaşlar artık Pasaport almak için Sakarya Emniyet müdürlüğü yerine Akyazı ilçe Emniyet müdürlüğüne giderek başvuru yapabilecekler. İlçe Emniyet Müdürlüğü Pasaport büro için Polis memuru Serap Çalış ve Sivil memur İbrahim Altıntaş'ı görevlendirdi. Bu ayın 3 ünde başlayan Pasaport işlemi için ilçe Emniyet Müdürlüğüne 3 kişi Pasaport için başvurdu.

05 Kas 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.