Parmak Ailesinin Acı Günü

İlçemiz Konuralp Mahallesi halkından Salih Parmak’ın eşi, Osman parmak’ın annesi, Mehmet ve Mustafa Kılıç’ın halası,Kerem ve Yusuf Parmak’ın babaannesi Havva Parmak(90) vefat etti.

İlçemiz Konuralp Mahallesi halkından Salih Parmak’ın eşi, Osman parmak’ın annesi, Mehmet ve Mustafa Kılıç’ın halası, Hamdi Kurt, Metin Yılmaz ve Necati Bostan’ın kayınvalidesi, Emirhan ve çetin Yılmaz’ın anneannesi, Kerem ve Yusuf Parmak’ın babaannesi Havva Parmak(90) vefat etti.

Cenazesi bugün kubbeli Yeni Camiinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından süt fabrikası yanı aile mezarlığına defnedildi.

www.akyazi.net ailesi olarak merhumeye Cenabı Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar niyaz ederiz.

Hacı İbrahim AYDIN

06 May 2015 - 14:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.