Palyatif Bakım Merkezi renklendi

Akyazı Halk Eğitim Merkezi ile Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Akyazı Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezine el emeği tablolar hediye edildi.

Renklerin ve fotoğrafların yaşantımıza mutluluk verdiği düşüncesiyle rengârenk tablolarla süslenen Palyatif Bakım Merkezi koridorlarının hastalar ve yakınları tarafından da takdirle karşılandı.

Hastane Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar,  katkıda bulunan Akyazı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dursun Ali Yaman ile Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Şanlı’ya teşekkür ederek “Terminal dönem kanser hastaları, kronik ağrısı olan kanser hastaları, beslenme yetersizliği olan hastalar, basınç yarası olan hastalara hizmet veren Palyatif Bakım Merkezimiz hali hazırda rengârenk bir ortam. Bu tablolarla birlikte şimdi burayı daha da renklendirmiş olduk. Her şey buradaki hastalarımız ve yakınlarının kendilerini daha rahat ve mutlu hissetmesi için.” dedi.

22 Oca 2017 - 13:10 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.