Özdemir Öğretmen açığımız yok gibi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir www.akyazi.net haber sitesine yaptığı ziyarette ilçede görevden alınmalar sonrası yapılan çalışmalar neticesinde Öğretmen açığı kalmadı. dedi.

Akyazı ilçe Milli Eğitim Müdür Recep Özdemir www.akyazi.net internet haber sitesini ziyaret etti. Özdemir Ziyaretinde akyazi.net genel koordinatörü Alaattin Onur’a İlçedeki Eğitim konularında açıklamalarda bulundu.

Recep Özdemir Öncelikle ilçemizde Basın çok güçlü Basının güçlü olması bizlerde güç veriyor. Birçok ilde bulunmayacak kadar çok ve etkili ilçe basınımız var bundan gurur duyuyoruz dedi. Özdemir 15 Temmuz kalkışması sonrasında görevden alınan Öğretmenler nedeniyle Okullarda öğretmen açığı olabileceği iddialarına şuan itibarıyla Okullarda Uzman Eğitimci açığımız yok gibi. Kalkışma sonrası yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçede Öğretmen açığımız kalmadı bazı okullarda tayinler nedeniyle Öğretmen boşluğu doğsa da kısa sürede çözüm yollarına gidip açığı kapatıyoruz. Hedefimiz tekli Eğitim bu konuda da çalışmalarımız sürüyor dedi.

Özdemir görevden alınan 9 Öğretmenimiz tekrar göreve iade edildiler. Bu konuda çok ciddi çalışmalar yapılıyor dedi.

Özdemir ilçemizde yeni yapılacak olan Okullar ve Öğrenci barınma yurt çalışmaları devam ediyor Bu barınma yurdu ve Okullar tamamlandığında ilçemizde Okul açığı kalmamış olacaktır dedi.

26 Eki 2016 - 16:24 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.