ÖZDAĞ VE YAZICI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

50 kg. da Talha ÖZDAĞ üçüncü 76 Kg.da Semih YAZICI onuncu olarak 7-8 Nisan tarihlerinde Bursa'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

23-25 mart 2012 tarihlerinde Balıkesir ilinde yapılan yıldızlar serbest güreş müsabakalarında 50 kg. da Talha ÖZDAĞ üçüncü 76 Kg.da Semih YAZICI onuncu olarak 7-8 Nisan tarihlerinde Bursa'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Antrenör Kamil ÖZDAĞ Türkiye Şampiyonasındada sporcularının aynı başarıyı göstereceklerine ve madalyalarla döneceklerine inandığını ifade ederek sporcularını tebrik etti ve şampiyona hazırlıklarına hemen başladıklarını dile getirdi.

27 Mar 2012 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.