Oya Asan Erdoğan ve Soylu ile birlikte aynı karede

AK parti İlçe kadın kolları başkanı Oya Asan aday tanıtım toplantısın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte fotoğraf çekildi.

8879de3782cad216f48ed0ef4a606e23.jpg
d90e44dc7adb4e1605369a57705b9c83.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Ak parti İlçe kadın kolları başkanı Oya Asan dün Serdivan Kapalı Spor salonundaki aday tanıtım toplantısına katıldı. Aday tanıtım toplantısının ardından Adapazarı Güneşler mevkiinde bulunan bir restoranda teşkilat mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Erdoğan, burada bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Ak parti İlçe kadın kolları başkanı Oya Asan ilk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelerek kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekildiler. Asan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

14 Oca 2019 - 10:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazılıREİSİsmet Özelvatandaş - Reisii haberi bile yok fotodanVAYYY ARKADAŞ NE BÜYÜK MARİFET.FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYLE OLMUYOR BU İŞLER AKYAZI İÇİN NE YAPTINIZONUN HESABINI VERİN ÖNCE.MARİFETMİŞ GİBİ BİRDE HABER YAPIYORLAR.ÇEKTİRİN DURUN BAKALIM RESİM.MİLLETİN ÇEKECEĞİ RESİM NASIL OLACAK ONUN HESABINI İYİ YAPIN.VESSELAM.SAYGILARBir fotoğrafla makam, ihale almanız mümkün olan ülkede bu tür haberleri görmek sıradan bir şey. Yazık oldu ülkeyeÇektirin çektirin siyasi referans olarak kullanırsınız...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 10:44