Osman Ateş dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi

ilçemiz karaçalılık mahallesi halkından Muhammet Ateş'in oğlu, ,Yaşar,Serkan,Adem ve Bayram Ateş'in babaları Osman Ateş toprağa verildi.

ilçemiz karaçalılık mahallesi halkından Muhammet Ateş'in oğlu,Fevzi ve Ayhan Ateş'in abileri ,Yaşar,Serkan,Adem ve Bayram Ateş'in babaları ,Mehmet Erol,Mehmet Güner,imam Adil Keskin ve Muhammet İkinci’nin kayınbiraderleri ,İsmail Kurt'un kayınpederi Osman Ateş vefat etti.

Osman Ateş’in Cenazesi karaçalılık mah.caminde öğlen sonrası kılınan cenazenamazına mütakip Alaağaç aile mezarlığında toprağa verildi.

14 Oca 2018 - 15:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.