Ormanda kanlı hesaplaşma: 2 yaralı

Kocaali Çamdağı Ormanları'nda iki grup arasında çıkan alacak verecek kavgasında bir kişi yaralandı.

Azim Çelik'in haberiMEDYABAR.COM:- Olay, Kocaali ve Hendek İlçelerinin sınırında kalan ve Çamdağı Ormanları olarak bilinen mevkiide 15.00 sıralarında yaşandı.İddiaya göre Hendek'te yaşayan İ.T ve B.T isimli iki kardeş, aralarında aralarında alacak-verecek konusu yüzünden husumet bulunan R.K ve yanında bulunan şahıslar ile ormanlık alanda buluştu.İki grup arasında çıkan sözlü tartışma büyüyünce ortam gerildi. Kavga sırasında üzerindeki tabancayı çıkaran R.K iki kardeşe kurşun yağdırdı.Olayda iki kardeş vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandılar. Kanlar içinde yere yığılan kardeşler Hendek ve Kocaali ilçesinden sevk edilen ambulanslarla Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Saldırgan R.K olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralı iki kardeş daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırganın peşine düşen jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

13 Nis 2018 - 18:09 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.