Orman Haftasında Fidan Dağıtıldı

21 Mart Dünya Ormancılık günü münasebetiyle Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü Gazi Süleyman Paşa Camii önünde ücretsiz 2 bin 500 adet fidan dağıtımı yaptı.

Orman İşletme Müdürü Mehmet Çalışkan ile Bölge şefi Can Keskin ve bazı Orman Muhafaza Memurlarının da hazır bulunduğu dağıtımda vatandaşlar kendilerine verilen fidanlar için Akyazı Orman teşkilatına teşekkür ettiler.

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından dağıtılan ve aralarında defne, mazı, selvi, akçaağaç, dışbudak, ladin ve ıhlamur  gibi fidanların olduğu 2 bin 500 fidan Akyazılılar tarafından kısa sürede tüketildi.

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri kutlanmakta olan ormancılık haftası içerisinde çeşitli etkinliklerinde yapılacağını ve yapılacak olan etkinliklerin bilahare açıklanacağını söylediler.

Hacı İbrahim Aydın

23 Mar 2016 - 14:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.