ONUN ADI MÜDÜR BABA !

Reşadiye ilköğretim Okulu Müdürü Süleyman Toğaç başarılı bir idareci. Toğaç atandığı her okulda bir çok başarıya imza atıyor.Bir çok kampanya onun imzası ile hayat buluyor.

ONUN ADI MÜDÜR BABA ! Reşadiye ilköğretim Okulu Müdürü Süleyman Toğaç başarılı bir idareci. Toğaç atandığı her okulda bir çok başarıya imza atıyor.Bir çok kampanya onun imzası ile hayat buluyor. Toğaç sadece Eğitimdeki başarıları ile değil Okulda yapılacak her işte onun imzasını bulursunuz. Bir bakarsınız kazma kürek ağaç diplerini çapalıyor. Öte yandan oyun oynarken düşen Öğrenciyi alıp Hastaneye getirip tedavisi ile yakından ilgileniyor. Reşadiye İlköğretim Okulu Taşımalı eğitim nedeniyle bir hayli yoğun çalışmalar sürdürüyor. Toğaç ihtiyaç sahibi Öğrencilere baba şefkati ile yaklaşıp onların sorunlarını gidermek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Öğrencileri ona Müdür Baba diye sesleniyor.

27 Eki 2011 - 00:00 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Yener Uzunkaya - Müdür baba Süleyman Toğaç, Dokurcun Lisesinde beraber görev yaptığımızda da Öğretmen ve Müdür yardımcısı olarak ta başarılıydı. Eşi Selva hanımda başarılı ve yardım sever candan öğretmen arkadaşlarımdı. Hayatlarında başarılar dilerim...daha iyi mevkilere layık arkadaşlarımdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mart 14:57