Onu bu Pankartla karşıladılar

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da yapılan Referandum mitinginde Cumhurbaşkanının konuşması esnasında Pankart açarak şikayet edilen belediye başkanı Hasan Akcan’ı ilçede bu Pankartla karşıladılar.

16 Nisan günü Cumhurbaşkanının katıldığı Referandum Mitinginde Reis kurtar bizi bu Hasan Akcan’dan yazılı bez afiş protesto edilen Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan Referandum çalışmaları için gittiği Mahallelerde Vatandaşın Pankartlı desteği ile karşılaştı.

Referandum çalışmaları nedeniyle Mahalle çalışmalarına giden Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan’a Vatandaşlar ‘’Sayın Cumhurbaşkanım Rantçılara boyun eğmeyen Akyazı belediye başkanımız Hasan Akcan’ı başımızdan eksik etme Halkın ta kendisi’ ’yazılı Pankartlarla karşıladılar

22 Mar 2017 - 14:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakkı söylerhasan akcanATİLLA KIRHasan xxxxx - RANT CILARA BOYUN EĞMEYEN HE ÇOK GÜLÜNÇ OLMUŞ.RANTCILAR BU DÖNEM ÇOĞALDI AKYAZI .YANINDAKİLERİN HEPSİNİ RANR CI YAPTI.rantçılara dur denilmiş...acaba söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz...güldürmeyin insanı...iki tane bez flamayla milleti kandırmaya kalkmanız biraz ayıp olmuyor mu?...daha en son vukuatınız belediyenin yaptırdığı bilboartların reklam gelirlerini .. oldu..Yalan mı...yalansa IP numaram editörden alın gereğini yapında görelim...AMAN HOCAM: HEM MEVTAYI KALDIRIP, HEMDE CENAZEDE AĞLAYANLAR VAR YANINIZDA,DİKKAT EDİN.Sayın başkan ; durmak yok yola devam...arkanda bu milletin ta kendisi var....rantçıların hortumcuların oyunlarını bozdun bunun için EVET bunun için AKCAN diyoruz... İT. üRÜR KErvan YÜRÜR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 14:59