Onlarda Adam Oldu

Hasanbey köyü muhtarlığı bu yıl ilk defa sünnet şöleni düzenledi.şölende 15 çocuk sünnet oldu

HASAN BEY KÖYDE SÜNNET ŞÖLENİ Akyazı'ya bağlı Hasanbey köyü muhtarlığı bu yıl ilk defa sünnet şöleni düzenledi. Köy ilköğretim okulunda yapılan şölende 15 fakir aile çocuğunun sünnet edildiği şölene Akyazı'dan da çok sayıda davetli katıldı Sünnet Sağlık Gurup Başkanı Ertekin Aytaç'ın nezaretinde Akyazı Devlet Hastanesi personeli tarafından yapıldı Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Öz sünnet olan çocukların tamamına çeşitli hediyeler verdi.. Hasan bey köyü muhtarı Nuri Öztürk bu yıl ilk defa düzenlediğimiz sünnet şöleni beklediğimizin üzerinde ilgi gördü. Bunu geleneksel hale getirme kararı aldık. Sünnet Şöleninin masrafları hayırsever vatandaşlar tarafından karşılandı. Sağlık Gurup Başkanı Dr.Ertekin Aytaç da sağlık ekibinin sünneti yapmasını sağladı. Biraz paramız artı artan bu parayı sünnet olan çocuklarımıza eşit şekilde dağıtacağız dedi. Muhtar Nuri Öztürk Sünnet şölenine katkı sağlayan ve şölene katılan herkese teşekkür etti. Sünnet şölenine İl Genel Meclisi üyesi Alim Gül, Daire Müdürleri Cengiz Bilgin, Murat Özer, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Öz, köy ve mahalle muhtarları, ve çok sayıda davetli katıldı. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/594d12.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/d40f93.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/6a13e4.JPG[/RESIM]

26 Tem 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.