Onlar Paylaşmayı pek sevdi

Akyazı’ya bağlı Alaağaç İlkokulu’’İyilik Kutusu’’ Projesinde dereceye girenler Belirlendi.1.inci Arzu Kurt oldu

yF7pBj.jpg
JSACpOfP.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Alaağaç İlkokulu tarafından gerçekleştirilen Çocukların Yardımlaşma ve Paylaşma duygusunu geliştirecek ‘’İyilik Kutusu’’ Projesi kapsamında Okul girişine İyilik Kutusu kondu.

Öğrenciler yaptıkları iyilikleri ve Paylaşımlarını yazarak bu kutuya attılar. Okul içerisinde kurulan Jürü kutuya atılan mektupları değerlendirdi.

Yapılan değerlendirmede 4 A sınıfı öğrencisi 1.inci oldu. Ayrıca Şafak Dertlioğlu, Sevilay İnce ve Gülay Aydın dereceye giren isimler oldu.

Okul Müdürü Bahri Aydın dereceye giren Öğrencileri kutlayıp Ödüllerini verirken Projenin yılsonuna kadar devam edeceğini önemli olan Çocuklarımızın Yardımlaşma ve Paylaşma Duygularının gelişmesi olduğunu vurguladı.

09 Ara 2014 - 10:38 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.